Log out
Registracija
Prijava za e-mail listu

Kompanija

Kompanija Navion Consulting je osnovana decembra 2010. godine u Beogradu.

Pružamo profesionalne usluge u konsaltingu, implementaciji, treningu, razvoju i korisničkoj podršci integrisanih poslovnih rešenja.

Naš tim čine sertifikovani konsultanti sa velikim iskustvom iz različitih oblasti informacionih tehnologija, sticanim u mnogim projektima i preduzećima.

Višegodišnje iskustvo u raznim poslovnim oblastima, kombinovano sa vrhunskim znanjem proizvoda koje implementiramo, korišćenjem godinama usavršavane metodologije, uz poseban pristup svakom klijentu, rezultovalo je velikim brojem uspešnih projekata.

Osnovna delatnost je fokusirana na Microsoft Dynamics poslovna rešenja i njihovoj integraciji sa ostalim poslovnim rešenjima, na Microsoft-ovoj i drugim platformama.

Poslovna strategija

Stav kompanije je da se zadovoljstvo korisnika može postići samo potpunim posvećivanjem njegovim potrebama, zahtevima i očekivanjima.

Naš cilj je pružanje kvalitetnih usluga i pronalaženje optimalnih rešenja da bi se odgovorilo na sve zahteve korisnika,što se u današnje vreme može postići samo stalnim usavršavanjem zaposlenih i praćenjem novih trendova u informacionim tehnologijama.

Kvalitet usluga koje pružamo učinio nas je, u vrlo kratkom vremenu, prepoznatljivim na tržištu.

Navion Consulting d.o.o.

Beograd, Jurija Gagarina 14 nj I/3,

+381 (0) 11 7702433

office@navion.rs