Log out
Registracija
Prijava za e-mail listu
Microsoft Dynamics CRM

Microsoft Dynamics CRM je rešenje za upravljanje odnosima sa klijentima koje u osnovi podržava sledeće poslovne procese:

  • Marketing
  • Prodaja
  • Korisnička podrška.

Microsoft Dynamics CRM je integrisan sa Microsoft poslovnim aplikacijama: MS Word, MS Excel i MS Outlook.

Integracijom Microsoft Dynamics CRM-a sa ostalim informacionim sistemima, kao što je ERP ili DMS se povećava stepen automatizacije poslovnih procesa unutar kompanije.

Microsoft Dynamics CRM Mobile omogućava da prodavci i komercijalisti na terenu preko svojih mobilnih uređaja pristupaju informacijama o klijentima i prodajnim aktivnostima.

Razvoj specifičnih rešenja u .NET tehnologiji, korišćenjem poznatih programskih okruženja i programskih jezika čini mogućnosti ove platforme praktično neograničenim.

Poslednjih godina je postignut suštinski napredak u CRM tehnologiji, čime je ona osim za upravljanje odnosima sa kupcima počela da se koristi i za upravljanje drugim odnosima: partnerima, zaposlenima i građanstvom.

Korišćenjem Microsoft Dynamics CRM-a kao platforme za razvoj xRM rešenja, fokus se sa prodajnih aktivnosti polako pomera i na mnoge druge aktivnosti iz oblasti obrazovanja, zdravstva, pravosuđa, kadrovskih poslova itd.

Više o proizvodu možete pročitati ovde.

Navion Consulting d.o.o.

Beograd, Jurija Gagarina 14 nj I/3,

+381 (0) 11 7702433

office@navion.rs